Snart är det påsk!

Lätt min favorit helg på året! Då har man liksom allt härligt framför sig. Hela våren och sommaren och hösten innan det blir vinter igen. Har på känn att det blir en lång vår/sommar/höst i år. För att kompensera den här jäkla vintern..
Åtminstone hoppas jag det. Men med en liten bebis och en stor kille så kommer väl tiden gå alltför fort! Tur att man är ledig i alla fall så man kan hinna med att njuta av varje soldag som erbjuds.
Så i dag ska jag åka till ICA Maxi och storhandla inför helgen. På fredag kommer Carro och Jonte hit och då ska vi grilla grillspett. Mmm..! Och innan dess ska vi bygga vår skohylla och fixa klart plexin på övervåningen. Tur att det är LÅNGfredag! =)
Och på påskafton kommer hela familjen hit. Då ska det dukas upp ett bauta-påskbord i Fröviboda och jag ska bjuda på Västerbottenpaj, potatissallad, gubbröra på kavring och en himla massa godis! De andra står bla för Jansson, skinka, kycklingklubbor, ostbågerullar, sill, ägghalvor, lax och tårta. Jag tror vi kommer bli mätta!
Ska nog börja påskpynta idag också. För i morgon ska jag åka in till stan och äta lunch med mamma och mormor så då tänkte jag hinna städa innan. Och på fredag känns det lite sent att pynta, för precis som på julen vill jag njuta mest innan och ta bort det när helgen är över. Julpyntet åker ju fram vid Advent och plockas bort på nyårsdagen eller där i kring. Efteråt är det ju liksom över..
Gick ut i backen bakom oss och nallade hassel som får vara påskris utanför dörren. Ska väl köpa mig ett ris på maxi idag så det blir björk inomhus i alla fall. Har inte så mycket plats att ställa ris på så det får väl räcka med ett. Och några små påskliljor i fönstren.
Får hämta Vilmer på dagis i dag också för Daniel var ensam i kreatörsrummet i dag så han får jobba lite extra. Ska bli väldigt skönt med påsk så man får ha hela familjen hemma i lugn och ro några dagar!
Nu ska jag bjuda på bilderna från huset som jag utlovat tidigare.
Vår "walk-in closet" i en viss röra..
Garderob och arbetshörna på övervåningen
TV hörnan
nån slags läshörna
Köket
Hallen sett från ytterdörren
Har haft problem med diskmaskinen som inte ville stänga sig efter första diskningen men som Daniel fixat nu. Och en läckande kran i badrummet som vi ringt säljaren om. Det går ju under dolt fel så vi hoppas att han kommer hit och fixar den. Vi trodde först att det bara var att dra åt ledningarna under men nu läcker blandaren, och det orkar vi inte med!
Glad påsk till alla om jag inte hinner med en bloggning till!

Så i dag ska jag bara njuta..

Är helt ensam hela dagen och har ingen bil som bekant, så i dag ska jag bara sitta i solen och njuta. Vila mig eftersom jag inte suttit still på 5 dagar eller något. Känner av nån slags mol/mensvärk i ryggen så det är väl dags att vila. Somnade kl 20 med Vilmer i går och gick bara upp på toa för att sen lägga mig i min säng. Jag var helt slut! Så i dag är jag väl lite mer utvilad men känner mig mörbultad så det blir lugnt. Plocka lite hemma och vila mig bara.
Ett par kompisar fick sin lilla son igår eller i natt efter mycket besvär en längre tid så det känns ju så roligt!! Hoppas dom får det lugnt och mysigt nu! Så får vår småkillar leka i sommar! =)
Nä jag orkar inte skriva mer. Ska nog lägga mig och läsa Vi i villa =) som kom med posten i går. Nu har vi både soptunnor och fungerande postgång! Så det ska nog bli bra det här!
Bilder kommer så fort jag hittar sladden mellan kameran och datorn..
Tjipp

nu är man på plats

I Fröviboda.. Saknar fortfarande soptunnor och jag undrar om Posten hittar hit med vår post? Tänkte att jag skulle kolla efter nu under eftermiddagen. I dag är Vilmer hemma och ledig så vi klev väl upp kring 7 när Daniel drämde igen dörren. Då vaknade Vilmer. Den kräver att man tar i för att det inte ska bli en liten glipa kvar som det står och drar kallt ifrån.
Så vi åt frukost och gick ut kring 9-tiden. Rätt skönt att kunna sitta och sola ett par timmar medan Vilmer grejar med sina bilar, sopar snö och käkar is. Sen blev det pankisar och nu har vi sovit en timma. Eller Vilmer sover ännu, så jag passar på att sätta mig vid det nya trådlösa bredbandet. Och det funkar ju bra! Så nu fattas bara vår andra bil som står i Gagnef, och att få igång TV:n där uppe. Blir skogsTV första tiden med 1,2 och 4:an. I alla fall över sommaren. Det har varit ganska skönt utan Tv dessa första dagar men till slut vore det ju skönt att slötitta lite när man ätit, diskat och lagt Vilmer för kvällen. Förhoppningsvis ordnar det sig ikväll då..

Igår var mamma här med mig och Vilmer medan Daniel var iväg på Bandyfinalen. I total snöstorm! Mamma hjälpte till att städa och vi lade ut mattorna, ställde ut blommorna och grejade. Så nu är det ett riktigt hem! Bara kläderna på övervåningen kvar som ligger utspridda på hela golvet. Men Daniel tar väl förhoppningsvis med sig klädstången ikväll från stan så då blir det dressingroom där =). Hon åkte hem vid 15-tiden eftersom snön vräkte ner och jag var på riktigt orolig att hon inte skulle ta sig hem härifrån. Lika mycket att inte DAniel skulle ta sig hit från stan! Men det gick bra som tur var..
Och imorgon kommer mamma hit igen, men då ska Vilmer till dagis, och åker med Daniel på morgonen. Så då ska vi  åka och handla mat på Maxi. Ska bli skönt att vara ensam med mamma, och veta att han får leka och ha roligt på dagis med alla polare! För han blir ofta rastlös av att vara hemmavid för länge och utan kompis. Mamma är ju inte så leksugen hela tiden... Bättre blir det väl i sommar när man är ute hela dagarna. Och man inte är så tjock och osmidig längre..
8-16.45 ska han gå nu på dagis fram till nångång i juni. Hoppas det funkar bra med Daniels jobbtider. Å andra sidan jobbar han ju längre på måndagar när Vilmer är hemma, så då kan han köra på så länge han vill. Och så kan ju jag hämta ibland om/när jag är i stan.

Vi trivs väldigt bra redan nu. Kanske är det nyhetens behag men det blir ju knappast sämre med bebis, vår, sol, sommar, badande, grillning, kalas och så vidare! Nä nu får det fasicken vara nog med bakslag i vädret! Nu vill jag plantera blommor och göra i ordning altanen!!
Fick förresten en jättekul påse av mamma och pappa när vi flyttade in. Den innehöll 3 fröpåsar med jättefina sommarblommor som jag ska strö ut på baksidan, en badtermometer till bryggan, batterier, lampor att ha vid skötbordet så maninte behöver tända hela takbelysningen på natten och kanske var det något mer där i. Stort tack för de sakerna! =)
Och ett stort tack för all hjälp som ni bistår med hela tiden!!! Det uppskattas otroligt mycket!
Nu ska jag göra ingenting innan Vilmer vaknar...

Bilder härifrån kommer när jag packat upp kameran..

Stor kram till alla!

Levande död

Den här natten var ju ännu mindre kul. Vilmer var rasande arg i går kväll efter att blivit tvingad att byta kissblöjan innan läggdags. Har aldrig sett honom så arg!! Men vi tror att det beror på att det är så rörigt här  hemma och vi bara packar hela tiden och han inte får röra något. Han går ju gärna och packar upp. Så när han väl somnat igår låg han och gnällde och skrek med jämna mellanrum. Tog av honom byxorna, gav honom dricka. Men vid klockan ett bar jag in honom till oss så man slipper springa fram och tillbaka. Men det hjälpte väl så där. Jag har fått blåsa på armen, klappa på magen och trösta. Och klockan 4 skrek han att han ville sitta i soffan och se på Bolibompa. SÅ fick man ta den diskussionen halvt medvetslös.. Men han har nog inte haft så ont utan det är nog mest drömmar och oroligt! Så det ska bli skönt att få komma i väg i morgon.. Men jag är HELT DÖD i dag.
Och vilmer fick vara hemma från dagis bara för att han inte sovit något vidare. Men som det känns nu hade det varit skönt med honom på dagis så jag fick ta igen mig några timmar. Kan nog somna stående just nu.
Som tur är packade vi det mesta klart i går så idag är det det sista i köket som ska ner. Och lamporna, kläderna och i morgon sänggrejorna. Så det ska nog gå bra.
Daniel jobbar halvdag idag och tanken är att vi ska hämta upp honom, åka till IKEA och Biltema och handla det sista. Men jag tror nästan vi måste få sova middag innan jag orkar ge mig iväg nånstans. Hur ska man orka med en hel helg av flyttande??

I dag är det inte lika kul..

Nä, det känns som en riktigt skit dag i dag. I går kväll blev ingenting packat. Vi fastnade i soffan efter att Vilmer somnat, med en påse godis, framför Roomservice. Det var ju i och för sig skönt, men lägenheten packar inte sig självt. Och det jobbiga är att Daniel verkar behöva rejäla sparkar för att överhuvudtaget komma i gång med nåt. Han säger att han inte vet var han ska börja, no shit säger jag.
Nu har jag i alla fall packat klart köket så när som på disken och de stora kastrullerna och sånt vi behöver ha nu tor, fre, lör. Det får åka papperskasse tror jag. Men nu är både kassarna och lådorna slut, och sopsäckarna verkar ha tagit bussen här ifrån, och jag vet inte om ja orkar ge mig ut för att köpa nytt. Men om inte jag gör det, så får Daniel göra det i kväll efter jobbet, och då blir det till att packa när Vilmer somnat och man själv drömmer om att lägga sig i sängen.
Min rygg blir trött av minsta lilla nu, och att packa upp känns plötsligt inte lika kul längre =( Men visst måste väl det vara roligare än detta i alla fall? Nu sitter man ju med allt skräp på halsen också, det slipper man ju åtminstone då.
Och så fick jag gå upp på toa 2 gånger i natt, och sen ropar Vilmer så han fick följa med och lägga sig i vår säng. Bara för att vakna klarvaken 5.30 och vill se på Bolibompa. Bara att lägga sig på soffan med täcke och kudde. Men nu är det ju så jäkla ljust att man inte kan somna om igen.. tur för honom att han är söt!
Och sen var jag grinig på Daniel för att vi inte åstadkommit mer under gårdags kvällen, och för att han sa att Jocke inte äter kött, och vi har planerat köttfärsås och spaghetti till lunch på lördag. Så jag får göra Quornfärs åt honom. Inget jobbigt med det, men det var principen. Som att man ALLTID ska tänka på allt själv.
Och så är kylen tom och jag vet inte vad jag ska äta för lunch i dag. Mamma undrade om jag ville följa med till Gränby och äta, men det är om någon timma, och jag är verkligen helt slut! Orkar inte klä på mig och göra mig i ordning än.. Ska kanske slå på en film. Fast jag borde leta upp sopsäckarna och gå i genom garderoben eller Vilmers alla leksaker och kasta det trasiga medan han är på dagis. Och skoskåpet! Och möss/vante/halsduks lådan!
Giv mig styrka någon..
I går var det föräldramöte på Vilmers förskola. Men ingen av oss gick. Daniel jobbade ju så klart och jag kände att jag hade verkligen ingen ork att sitta och småprata och analysera frågeställningar vi fått hem inför mötet med de andra föräldrarna. Vi har inga klagomål på någonting heller utan allt verkar flyta på. Visst borde man vara mer engagerad, men just nu går min energi åt till annat, och så ska ju Vilmer förhoppningsvis byta dagis i sommar så det fick vara. Men man känner sig usel när man säger att ingen av oss kommer. Men vi kan väl knappast vara de första? Nästa vecka är det föräldrafrukost då alla föräldrar får komma och äta frukost med barnen mellan 8-9. Det brukar vi gå på båda två men denna gång har inte jag någon bil, så Daniel och Vilmer får gå själva. Det brukar vara jätte mysigt, men det MÅSTE ge alla föräldrar som inte kan gå en REJÄL ÅNGEST att bara lämna sitt barn där och gå till jobbet, när alla andra barn har sin mamma eller pappa där. Är så glad att Daniel kan gå med Vilmer!
I går hittade vi pappas hattar



Ganska behaglig dag i dag!

Gick som vanligt upp med killarna eftersom att bli lämnad ifred kan man glömma. Men det gjorde inget, för jag vaknade bredvid en nyklippt, yrvaken liten sötnos =). Som var utvilad och glad, åtminstone ända tills det är dags att klä på sig. Men det brukar gå bra bara man lirkar med kläderna och avleder med Bolibompa.

Sen gjorde jag mig i ordning och packade lite täcken, dukar och skit man har i gömmorna. Och ännu mera böcker. Hur mycket böcker äger vi egentligen?? Mormor var ju här och hjälpte mig med glasen igår. Hon gick runt och suckade att vi har så mycket saker. Men jag vet allt dom som har bra mycket mera för jag är ganska hård när jag sorterar som jag sagt förut. Men lådorna går åt en efter en i alla fall. Blir nog till att köpa några fler ändå.
Så har jag varit en sväng på Gränby eftersom jag lovat Vilmer en Alfons DVD efter att SVT tagit bort det mesta på you tube. Och nu kan han sitta vid TV:n istället för vid datorn. Och då blev det så klart lite mer. Han fick en Byggare Bob film också på 2 tim. Kan vara bra att stoppa i datorn på lördag medan vi packar upp och grejar. Och eftersom det är lördag så köpte jag en STOR klubba också. Så han kan få en sockerchock och gå bärsärk bland alla grejor. Hm, kanske inte var så genomtänkt ändå?

Ni ska få se lite vad jag och Daniel grejade med i huset i helgen, och mina inköp för idag. =)



Vilmer fick rullgardiner


Daniel fick ta över när jag ledsnade på att måla.


fondvägg i köket


Hatthylla och en riktig snygging


Städskåp utanför badrummet


Hatthylla klar, fattas bara några korgar ovanpå


Kökshandduk från Lagerhaus och krokar till badrummet


Ska bli Förvibodas finaste påskris!


Och Vilmers lördags-kit =)

(Och så monterade vi ett högskåp till badrummet också, men det kom visst inte med på bild.)

Gick runt och hittade massa fint på H&M också. Drömde lite om sommaren när jag kan ha "vanliga" kläder igen. Hade lätt kunnat handla halva butiken. Men jag sket i det och tog en sväng förbi McDonken på vägen hem i stället. 

Och när jag kom hem fick jag en så härlig överraskning som jag glömt skulle komma idag så min dag är verkligen gjord nu!!



Så det blir till att hämta Vilmer och sätta på Alfons DVD:n åt honom så ska jag lusläsa min nya tidning! Eller sy knappar i hans nya kuddar jag sytt i dag. Av hans snygga Noaks Ark gardiner som jag fyndat på loppis. Det går inte att ha dem i hans nya rum så de fick bli till kuddar i stället. =)

Nu ska jag ta tag i tvätten!

Ha en skön dag allihopa!

för längesen jag skrev nu

men jag har varit så trött! Eller är så himla trött rättare sagt. Antar att graviditeten och flyttan tar ut sin rätt nu. Kaninte somna på kvällarna för att man har så mycket i huvudet, och sen blir manju väckt vid kl 6 varje morgon. Inte för att jag sulle kunna sova längre ändå för jag vrider mig i sängen hela nätterna och går på toa eler dricker vatten. Så när klockan närmar sigmorgon är jag så hungrig så jag måste gå upp och äta i alla fall. Ska verkligen försöka bocka av listan på "att göra" idag eller imorgon så att det bara är packningen kvar sen. Intemycket kvar på den nu, men jag är rädd att jag måste åka en sväng till till IKEA denna vecka. Vi behöver massa galgar och en bokhylla till Vilmer. När jag funderar närmare så får nog Daniel åka iväg nån kväll och handla det där.

Idag kommer mormor hem till mig och hjälper mig packa glas och köksgrejor. Jag tänkte nog baka bullar medans hon grejar med det. Måste ju ha lite fika att bjuda karlarna på under flytten. Och nåt att bjuda mormor på när vi tar fikapaus ute på balkongen i solens sken!
Det är ju för underbart att vi verkligen har så fint väder varje dag nu!! Man blir så lycklig! Hoppas verkligen att lördag blir likadan =) Och sedan alla följande dagar också, när jag är parkerad i vårt fina hus!

Försöker klämma i mig två stekta ägg, men det går så där.. Har ingen matlust direkt. Är väl p. g. a all info som snurrar i huvudet antar jag. Och Vilmer har någon period nu när han är aggressiv och grinig. Allting är "dumma dig", "dumma TV", "jag är arg" och allmänt gap och skrik. Vi är inte alls vana vid det så det gör en också trött! Trött att argumentera och diskutera varför man måste klä på sig och att det är kallt ute och så vidare.. Zzz..
Men idag är han på dagis och jag slutade jobba i går så det ska nog gå bra det här.

Nu måste jag nog sätta i gång med bullarna, så nånting blir gjort. Ska verkligen försöka resa mig ur stolen nu, snart...

Ha en härlig vår dag!!

Cred till mig..

..för att jag tagit mig genom byrån i hallen, och badrummet och städskåpet.. Det var mitt skräckjobb att göra inför flytten. Och jag tror att kanske 25% av innehållet i byrån var värt att spara. Inte klokt vad med skit ju. Har sedan varit förbi Apoteket med massa gamla mediciner, letat och hittat svarta galonbyxor till Vilmer, + ett par schyssta jeans. Han har alldeles för mycket mjukisar nu! Skönt, javisst, men jeansen är också mjuka och det ser så mycket bättre ut!
Sen så blev det IKEA och inköp av 3 st rullgardiner till våra sovrum, en magnetlist till köksknivarna, halkskydd till trappan, likaså barnlås till skåpet under diskbänken där vi har en dunk med reningsmedel för spillvattnet. Och så blev det en stor tvättkorg och två olika tyger som ska bli kuddar. Riktigt snygga, våriga tyger som ska dekorera kökssoffan! De passar bättre ihop i verkligheten än som det ser ut här dock..
Bilderna knyckta från ikea.se

Så vi får se om jag ska sy dem själv eller om Carro får nöjet. Hom gjorde ju ett sånt superjobb med skötväskan. Som blev så här:


Och där kom det med en mage på bild.

Och efter allt handlande så har jag hunnit sitta någon timma på balkongen i solens sken och klistrat in alla mina utklipp i min trädgårdsbok, så nu känns allting bra. Jag har koll på läget. Hade till och med tvätten som sällskap ute på balkongen =)
Wunderbar!!!
Nu är det dags att hämta lillen från dagis.

Ut och njut!

Yes box!

Några timmar till och den sista helgen är avklarad här på jobbet! Sedan är det 4 jobbdagar kvar. Eller man kan säga 3 för de två måndagkvällarna är så korta pass så de blir knappt en hel dag ihop =)
Igår var nog den segaste lördagen på lääänge! Satt ensam och såg på klockan i 5,5 timme. Och idag är det i stort sett tomt här ute på Arlanda. Tiden sniglar sig fram. Men det beror väl på att man väntar på att få gå hem hela tiden!
Killarna var iallafall ute i huset igår. Det var ju fantastiskt väder!! Vi har fått plogat nu så man kommer ända upp med bilen. Daniel hoppades att Stefan inte skottat altanen för det ville han gärna göra själv. Japp, efter 2 timmar hade han skottat av den 70kvm stora altanen från ett snötäcke på 70cm. Det är ganska mycket snö.. och Vilmer hade rullat i geggan med bilarna, det fanns en liten plätt där gubben plogat så djupt att det töat och blivit geggamoja i solens sken, och den hittade Vilmer så klart. Han säger ofta att han vill ha bort all snö så han blev väl helt lyrisk när han fick se barmark!

I kväll blir det en tripp ut till huset igen så fort jag kommer hem. Måste mäta några sista grejor i hallen så jag vet vilken sko- och hatthylla jag ska köpa till nästa helg, och sen ska vi fundera över färger och tapeter till sovrummen, det ska också inhandlas till lördag. Ska bli kul att se gården också, nu när det är plogat. Jag har ju bara sett allting begravt i snö på sista tiden.

Så nu drar det ihop sig för att börja packa faktiskt. Ser inte fram emot att packa för det innebär en massa sotering och jag har en känsla av att det kommer kännas enklare att kasta än att fundera över om det ska få följa med eller inte. Mycket kommer att rensas bort i ren lathet kan jag säga.

Ska förbi Carro ikväll och hämta upp min färdiga skötväska! Hon sydde den på ett litet kick! Och bra blev det, åtminstone på bild! Kolla själva på hennes sida CarolinaK.webblogg.se eller vänta tills den dyker upp här imorgon.

Nu ska jag äta min ciabatta som blev lunch idag. Sen ska jag och Eleonor här under eftermiddagen fira Vasaloppsvinnaren med varsin smaskig Frappe från Starbucks. Min blir choklad med grädde på toppen. MMMMMM!!


Ha det gott!

Nu är det klart och betatt!

Sådär, nu har jag varit nere på stan hos mäklaren med Daniel och Stefan, som vi köper av. Han har super duper ordning på papper och har gjort en pärm åt oss med all info vi behöver, SAMT en CD med alla papper på, om de andra kulle komma bort! =) Så nu har jag nycklarna i väskan och vi är nu officiellt hus/villa ägare! (Här skulle man haft en fanfar)
Så nu måste jag/vi ta tag i försäkringar, köpa postlåda, anmäla hämtning av, och köpa soptunnor. Nu är det äntligen klart! Har svårt att tro det faktiskt.
Sen dök jag in på Ohlssons tyger och köpte ett innertyg till skötväskan som Carro ska få sy. Hon är grym på det verkar det som =) Kommer säkerligen bli toppen!
(Kolla in hennes grejor på CarolinaK.webblog.se)
Och sist så blev det lite mat till kvällen också. Det är sjukt tråkigt att handla mat. Och sjukt tungt också. Men ibland måste man ju handla lite mer än 1l mjölk och lite frukt liksom. Och då är det bara att se glad ut och köra in bilen genom bommen, in på gården och lasta ur, för att sedan köra ut och parkera på parkeringen. Detta innebär 6 in- och urstigningar ur bilen på mindre än 5 minuter, och lika många sammandragningar.. puh. Ska bli så skönt att parkera på gården och bara gå rakt in i huset i framtiden.
Får se om familjen Persson kommer förbi på middag i kväll. Så får kusinerna leka lite. Eller härja rättare sagt. Härja tills det tar tvärstopp och dom somnar där dom står.. =)
Nu ska ni få njuta av några bilder av vårt alldeles egna hus!
Chateau HanssonPersson


Här finner ni mig i sommar



Vägen till bryggan
Bryggan!

Härligt eller hur??


Trevlig helg!

Vilken jobbig dag det var idag..

Är skit jobbigt att gå upp 3.45 nu. Dels för att man inte är så kvick i kroppen längre, och dels för att man psykiskt har slutat jobba redan. Ska jobba lördag, söndag denna helg och det är inte så jättekul. Inte när familjen är hemma.. Helgerna går så sakta på jobbet dessutom. Är ju mest charterresenärer som åker då, och dom handlar ju inte hos oss. Får väl ladda upp med korsord och nåt annat läsbart.
Sedan har det varit så lite folk idag att jag mest suttit och tittat på klockan, och då går tiden som bekant inte särskilt fort! Och sen kommer min obligatoriska huvudvärk. Alltid runt kl 11 dyker den upp. Det måste bero på att jag går upp så tidigt, för när jag jobbar andra tider så brukar jag klara mig. Och den sitter i ännu. Måste börja med maten snart, tänkte steka pyttipanna, men skulle kunna döda för ett varmt bad i stället!! Bara få slappna av ett tag. Vi har börjat långduscha här hemma, och riktigt varmt med. För det blir slut på det om två veckor, då blir det snabbduschar så att varmvattnet räcker till alla. Som tur är brukar Daniel duscha innan jobbet på morgnarna och jag duschar alltid på kvällen =) Kanske är det in tehela världen om inte maten står på bordet när Daniel kommer hem?
Men det är ett lyxproblem. vi ser fram emot ALLT som komma skall; hugga ved, elda, anlägga trädgård som sedan ska klippas och vattnas, måla huset, det är ju rött med grå knutar och dalmas som han är måste Daniel ha vita knutar, så klart! Och allt annat som kommer med husköpet.
Så nu har vintern 2 veckor på sig att ge upp. Vore skönt med lite mildare när vi ska flytta in och de följande 25 åren =)
Det blev ingen bilstol heller.. Vi var dit och provade men den vi tänkt oss tog upp halva bilen. Och en sån har vi redan! Vi som tyckt att vi har en stor bil fick det kastat i ansiktet på oss. Men vad har alla andra småbarnsföräldrar för bilar? Eller har dom bussar och kör omkring med? För vår bil är ju stor, men ska man in med en bilstol så blev det plötsligt ingen plats alls kvar. Och problemet med den gamla stolen är ju att Vilmer inte får plats med benen, men den nya stolen var precis lika dålig i det avseendet.. Så vi har kollat in en annan men väntar på prissänkningen som är på gång enligt säljaren.

I morgon har jag tagit ut semester och det ska jag njuta av i fulla drag. Ska först ner på stan till kl 10 och skriva det sista på huset, sen är det ju vårt på riktigt!! äntligen! Sen ska jag handla lite mat och antingen åka hem och baka matbröd, eller så sätter jag mig och ritar upp tomten igen och planerar vilka växter, och hur växterna ska placeras. Var ska äppelträden stå? Var ska vi placera sandlådan och gungställningen? Var ska jag ha min köksträdgård?
Åh, vilka härliga "problem"!! Jag ska försöka hinna med båda grejorna. Ska också planera nån riktig smarrig mat till imorgon. Några bra ideér??

Det är kul att måla!


Särskilt att KÄKA tuschpenna!


Dags att vakna!

I dag blev det lite försening till dagis. Fattar inte varför Daniel znoozar. He can´t handle it! Skulle gått upp 5.50 men ställde om klockan till 6.15. Jag väckte honom 6.45. Vilmer hade druckit välling vid 5.30 efter en massa drömmaroc kiss i sängen, så honom behövde jag bara klä på så var det klart. Frukost får han på dagis. Dom blev väl bara nån halvtimme försenade så det spelar egentligen ingen roll.

Johan ligger på soffan. Han provjobbade på Svenssons igår och kom hem nångång i natt. Så jag ska väl äta frukost, duscha och ta mig ner på stan. Vet egentligen inte vad jag ska handla men det vore kul att strosa omkring lite i affärer. Ja det var ju det där med BH:s då. Tiden går så fort och när vi väl har börjat flytta så kommer det finnas risk för att jag glömmer bort sånt där. Så jag börjar reka redan idag.
Ikväll ska vi iallafall åka och köpa bilstol åt Vilmer. Hans är alldeles för liten, även om det står om den att den håller upp till 4 år. Det skulle jag vilja se!! På vägen hem från Dalarna fick Daniel sitta med handen under Vilmers rumpa för han sa att det gjorde ont. Han kan inte sträcka ut benen längre. Så nu ska han få en ny som man kan vända framåt när den tiden kommer, så får lillebror ta över den gamla.

Nu kurrar min mage nåt fruktansvärt så jag ska nog ge den nånting att jobba med. Innan jag svimmar av här...

Ha en bra dag!


Får nog bli en sådan här till grabben

RSS 2.0