Sorry för dålig uppdatering

Men jag börjar förstå att det inte är helt lätt att ha två barn. I alla fall inte när ett av barnen har en trotsperiod som heter duga. Vilmer testar ALLA gränser hela tiden och jag känner mig mest arg om dagarna. Och är det inte han så är det så klart Teodor, eller tvätten, disken, dammet, trädgården som skriker efter min uppmärksamhet. Ibland tror jag att jag ska bli skvatt galen faktikst! Som idag, ensam hela dagen med båda barnen fram till kl 20.30.
Först hade vi besök av Isac och Marie-louise. Killarna lekte och slogs om vartannat och så åt vi pannkakor och sen åkte dom hem. Sen gick vi ner tillgrannarna och tog en promenad. Med Teodor i bärselen (5 kg) och Vilmer i en lånad Brio vagn som vägde bly, kånkade jag oss x antal km fram och tillbaka med lite fikapaus emellan. Det var varmt som fasen. Hade ju klät tmig för regnväder men det vart ju inget regnväder precis..
Sen stanande vi kvar hos dem en stund innan vi gick hem och gjorde middag. Hade set till att hålla Vilmer vaken hela dagen för att han skulle somna tidigt. Kanske 19-19.30 tiden. Jo tjena, efter en del bråk och tre böcker samtidigt som jag guppar en gråtande Teodor på armen somnade han 20.15. Efter en natt som inte kan kallas god, så hade jag ett utgångsläge som inte var det bästa. Men nu sover de iallafall båda två och Daniel klev in så nu är det väl min kväll. Har väl unfgefär 15-30 min på mig innan jag däckar också. Vad ska man göra med all denna egentid..?
Vad jag egentligen vill göra är att ta in på hotell eller nåt Spa. (Nån som vill betala Yasuragi åt mig?) Få klipp amig, pedikyr, manikyr, eller åtminstone bara tid att duscha, torka håret, locka håret med min nya tång som jag inte hunnit prova än. Har bara haft den sen april.. Sminka sig ordentligt och välja kläder. Nu hinner jag inte fundera så mycket utan ser ut som en idiot mest hela tiden..
Förstå mig rätt, jag älskar mina barn mest av allt. Men ni fattar säkert vad jag menar...
nu ska jag ta mitt bittra jag och kanske hänga lite tvätt? Gud så kul. Det var den kvällen det..
Nån bild kanske?
en Teodor
Utebad
Stefan gör lite nytta
när man sår gräsmatta behöver man en öl..
That´s all folks!

RSS 2.0