Levande död

Den här natten var ju ännu mindre kul. Vilmer var rasande arg i går kväll efter att blivit tvingad att byta kissblöjan innan läggdags. Har aldrig sett honom så arg!! Men vi tror att det beror på att det är så rörigt här  hemma och vi bara packar hela tiden och han inte får röra något. Han går ju gärna och packar upp. Så när han väl somnat igår låg han och gnällde och skrek med jämna mellanrum. Tog av honom byxorna, gav honom dricka. Men vid klockan ett bar jag in honom till oss så man slipper springa fram och tillbaka. Men det hjälpte väl så där. Jag har fått blåsa på armen, klappa på magen och trösta. Och klockan 4 skrek han att han ville sitta i soffan och se på Bolibompa. SÅ fick man ta den diskussionen halvt medvetslös.. Men han har nog inte haft så ont utan det är nog mest drömmar och oroligt! Så det ska bli skönt att få komma i väg i morgon.. Men jag är HELT DÖD i dag.
Och vilmer fick vara hemma från dagis bara för att han inte sovit något vidare. Men som det känns nu hade det varit skönt med honom på dagis så jag fick ta igen mig några timmar. Kan nog somna stående just nu.
Som tur är packade vi det mesta klart i går så idag är det det sista i köket som ska ner. Och lamporna, kläderna och i morgon sänggrejorna. Så det ska nog gå bra.
Daniel jobbar halvdag idag och tanken är att vi ska hämta upp honom, åka till IKEA och Biltema och handla det sista. Men jag tror nästan vi måste få sova middag innan jag orkar ge mig iväg nånstans. Hur ska man orka med en hel helg av flyttande??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0